Stor 3:a bytes mot 2:a

Redigera/Ta bort

Hej!

Jag bor ensam har en ljus och öppen genomgående 3:a. Badrummet är helkaklat och har badkar och toalett.Och rymligt kök i anslutning till hallen och ett rum. Lägenheten har ett stort vardagsrum, två stora sovrum och ett litet "förråd" som ligger i hallen. Den totala ytan är ca 76 km2 och ligger på ett stiligt upphöjt 1:a våningen. Man har också goda bussförbindelser i anslutning till området och det finns även E4:an är framför. Det tar ca 10 min att gå till Huskvarnas vätterstranden. finns en galleri, vårdcentral, bankar osv, det tar bara 15 min att gå. Hyran är på ynka 6034kr och då ingår kabeltv. Stora och rymliga tvättstugor finns i källaren och är lätta att få tvätt tid i.

Lägenheten är dock för stor för mig. I synnerhet när det är så svårt för folk att få lägenheter så är det onödigt att jag har ett helt rum för mycket. Så jag söker alltså en tvåa.

Hör gärna av dig till mig via mail om du ser ett byte av kvalité tillgängligt här. Och om bilder önskas så meddela mig snarast så skickar jag bilder till dig.

MVH GeetaKontaktuppgifter
Insänd av: Geeta
Telefon: 0704240537
Kontakt: Kontakta säljaren
Finns i: Jönköping, Huskvarna