5:a i Nälsta bytes mot lght i Sundbyberg/ Bromma

Redigera/Ta bort

Finnes:
Ljus, rymlig 5:a 95 kvm i Nälsta. Lägenheten ligger i ett radhus- och villaområde med stora grönområden och promenadstråk. Balkong i söderläge med utsikt mot utomhusbad och gym, World Class.Närhet till skolor och förskolor med några minuters promenad.

På gården finns lekpark och en stor grill som används gemensamt av de boende.
Ca 1 minuts gångavstånd till buss mot Vällingby centrum med ytterligare busskommunikationer, t-bana, ett stort utbud butiker, restauranger, caféer, bibliotek, biograf m.m. Åt andra hållet går bussen till Spånga station, även där finns ett utbud av butiker, restauranger, bussar, tågstation m.m. Promenad till Vällinby C tar ca 10 - 15 min.

Hela lägenheten är vitmålad, parkett i vardagsrum, helkaklat badrum med handdukstork och uttag för tvättmaskin. Lägenheten består av 5 rum + kök varav ett av rummen som ligger i anslutning till köket fungerar att använda både som
sov- alternativt matrum. Själva har vi nyttjat en del av det stora vardagsrummet till matplats och använt samtliga rum till sovrum.

Bredband och kabel-tv finns i huset och möjlighet till parkering samt garage.
En trappa ner i anslutning till lägenheten finns tvättstuga, cykelrum och tillhörande källarförråd. Grovsoprum finns på gården med källsortering i närheten.

Önskas:
Minst 3 rok i Sundbyberg/ Bromma med omnejd.

Kontaktuppgifter
Insänd av: Mia
Telefon: 070-2319802
Kontakt: Kontakta säljaren
Finns i: Sthlm