Villa i Örnsköldsvik

Redigera/Ta bort

Suterängvilla med röd tegelfasad byggd-69 i centrala Ö-vik. Renoverad i omgångar: 2004-nytt tak och ny pellets/elpanna. 2006-nytt kök, badrum, helkaklad relax med bubbelpool och bastu. Vissa enklare åtgärder kvar att göra. Stora generösa utrymmen med plats för en stor familj. Stort betonggarage med automatport och värme.
Övervåning: 2 sovrum med parkettgolv, allrum med parkettgolv, toalett, klädkammare samt stora förrådsutrymmen.
Bottenvåning:Nyrenoverat badrum med klinker och golvvärme och exklusiva möbler i vit ek samt dusch,nyrenoverat kök med svart granitgolv och golvvärme-luckor i ek och rostfria maskiner (nya)-kyl/frys-inbyggnadsugn-inbyggnadsmicro-häll-grill-diskmaskin, stort vardagsrum med parkattgolv samt ett mindre rum i anslutning (idag biljard)med parkettgolv, sovrum med parkettgolv, hall med klinker och parkettgolv med golvvärme, 2 utgångar till altan i söderläge.
Suterrängvåning:Relaxrum med klinker och golvvärme, badrum med pool och bastu med klinker med golvvärme samt helkaklat, tvättstuga med nyare tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum, extra ingång, hall, pannrum med ny el/pelletspanna, extra kök.
Garage: Renoverat med dränering och ny el.Automatport. Överbyggnad i trä som förråd.
Fastigheten nästan slutrenoverad. Vissa enklare jobb kvar som målning, tapetsering mm.
Tomt: Etagetomt. Markarbete på tomt och runt garage ingår i köpet och är beställt till hösten (chans till egna ändringar).

Pris: 1700000
Boyta: Villa i Örnsköldsvik
Antal rum: 9

Klicka här för mer information



Kontaktuppgifter
Insänd av: Hemverket
Finns i: Örnsköldsvik
Bild Villa i Örnsköldsvik