Villa i Mariannelund

Redigera/Ta bort

Andersborg, byggt 1928, renoverat under 2004- 2005. Ett rejält tvåvåningshus, rött med vita knutar ca: 120 kvm boyta, välisolerat och lätt att hålla varmt med kakelugnar och en järnspis i köket, finns även el-radiatorer. Huset ligger öppet, ljust och fritt i utkanten av kyrkbyn Karlstorp, omgivningen består framförallt av ängsmark som har hållits i hävd i hundratals år.
Huset har vardagsrum med kakelugn och en härlig sitthörna, ett sovrum med två enskilda sängar och två sovrum med dubbelsängar, ett av rummen med kakelugn en mysig övre hall med bäddfåtölj. TV, radio-CD-spelare och tvättmaskin med torktumlare. Köket är stort och har en gammal restaurerad vedspis, fyraplattors el- spis med två ugnar, kyl och frys. I trädgården finns fruktträd och en terrass under tak, garage samt diverse uthus.
Närmaste sjö är Kolsjön ca: 1 km cykelväg, med barnvänlig badplats, även bybastu inom cykelavstånd. En roddbåt och en kanot finns tillgänglig, efter beställning, vid sjön Bellen (ca: 16 km). Post, affärer, bensin, buss och tåg finns tillgängligt i Mariannelund (15 km).
Kontakt. Tel. 0496-32067 inge.bjorkman@spray.se

Pris: 960000
Boyta: Villa i Mariannelund
Antal rum: 4

Klicka här för mer information



Kontaktuppgifter
Insänd av: Hemverket
Finns i: Mariannelund
Bild Villa i Mariannelund