Trea med unik planlösning i lugnt område

Redigera/Ta bort

Stor och fräsch trea i lugnt område bredvid Brämaregårdens församling. Nära till natursköna Ramberget. Tre minuters gångavstånd till Vågmästareplatsen där spårvagnarna 5, 6 & 10 går tätt. Nära till Willy:s Hemma, och även nära till Willy:s vid Wieselgrensplatsen (billigare och större sortiment). Ligger en hållplats bort från Backaplan (Hjalmar Brantingsplatsen) med shoppingmöjligheter samt Coop Forum. Ca 6 min med spårvagn till Nordstan.

Lägenheten har tidigare varit ett kontor och även ett äldreboende. Den har m.a.o. ingen traditionell planlösning för en lägenhet. Parkett i alla rum även förrådet.

Vardagsrum med stort fönstervalv - öppen planlösning med kök i samma rum. Skafferi finns intill diskbänken vilket ger utrymme för mycket torrvaror. Spis/ugn och kylskåp av märket Bosch (nya och fräscha). Möjligheter att installera bänkdiskmaskin. Fullt fungerande spisfläkt.

Sovrum 1 med frostade fönster. Walk-in-closet med både hylla och klädstång med plats för många skor.

Sovrum 2 - perfekt för barn. 1 garderob. Frostade fönster. Avlångt fönster mellan hall och detta sovrum.

Förråd finns i lägenheten (dörr i hallen) men du har även möjlighet att hyra ett extra förråd för ca 100:- i månaden. Plats att ställa cykel och barnvagn intill tvättstugan.

Helkaklat badrum med golvvärme och frostade fönster. Tvättmaskin och torktumlare (nya från märket Bosch) finns i badrummet. Tvättstuga finns två dörrar bort.

Innergård med grind och möjligheter för grillfest etc. delas med ca 6 personer. Plats för bord och två stolar utanför dörren exempelvis för en solig frukost på sommaren. Även plats för krukor och annan dekoration.
Inga grannar ovanför eller under.

Vill egentligen inte flytta från varken området eller lägenheten men tvingas göra detta för att dra ned på hyreskostnaderna. Vi ska bli föräldrar och en av oss studerar vid universitetet.



Kontaktuppgifter
Insänd av: Stephanie Rosell
Telefon: 0704673071
Kontakt: Kontakta säljaren
Finns i: Göteborg