fastigheter i Alanya

Redigera/Ta bort

Beläget i Mahmutlar, små och livliga bostads-stad bara några minuter utanför Alanyas centrum, denna fantastiska utveckling är ett stranden komplex, med en upphöjd och fantastisk utsikt över Medelhavet. Mahmutlar anses av de flesta som bostadsområdet i Alanya, med massor oss små pubar och restauranger för alla smaker, en säker och fredlig lämnar det man kan förvänta sig från en semesterort. Komplexet ligger bara 25 meter från havet och dess Beach Club, 50 m från närmaste shoppingcentrum (Genpa) och till närmaste bank (Is Bank, som också har flera filialer över hela Europa), vilket gör denna utveckling och lätt lämna komplexa.

Betjänas av Antalya International Flygplats, 1.30 min norr om Alanya komplex är endast 20 minuter långt ifrån den nya internationella flygplatsen i Alanya-Gazipasa, som för närvarande är under uppbyggnad och kommer att i full drift i början av Maj månad 2010.

Funktioner av komplex:

Denna utveckling består av 125 lägenheter, alla med en trevlig och ostoppbar havsutsikt, med en stor gemensam utomhus pool, upprätthållas året runt rekreationsområde, på plats säkerhet och underhållspersonal och inom lätt tillgång till alla sociala och kommersiella anläggningar.

STANDART

Stål entrédörr
2 sovrum
1 badrum
Öppen planlösning kök och vardagsrum
American panel innanför dörrarna
Central TV satellitsystem
Visual Intercom system
Visual Security System
24 timmars säkerhet
Toppkvalitet golv
Dubbelglasfönster och jalusier
Gipsväggar och tak
MDF köksluckor
Ingång med stora walk-in förvaring skåp
Trä Arch till separat ingång från vardagsrum
Dusch och toaletter
Anlagd trädgård med palmer, olika växter och avkopling plats

generator
Double speed low noise hissar
Brandstege
Brandvarnare och hål eld på varje våning
Private beach club
www.newhomeinturkey.comKontaktuppgifter
Insänd av: ayhan
Telefon: 00902425287641
Kontakt: Kontakta säljaren
Finns i: Alanya