En ljus och välplanerad tvårumslägenhet på 69m², med generösa ytor och mycket ljus!

Redigera/Ta bort

Planlösning:
Till vänster om den rymliga hallen, med gott om plats för hallmöblemang, kommer man in i ett stort kök, med matplats för 4-6 personer. Köket har bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Ifrån köksfönstret ser man ut mot Sankt Hans Backar, som är ett mycket populärt och trevligt strövområde. I köket finns kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin.

Ifrån hallen kommer man sedan in i vardagsrummet, som har ett rikligt ljusinsläpp, ifrån de stora fönsterpartierna, samt utgång till den underbara balkongen, som verkligen är ett plus. Ifrån balkongen har man utsikt över den trevliga innergården och omkringliggande grönområden. Balkongen har förmiddag/eftermiddags och kvällssol under sommaren.

Sovrummet är stort, ljust och rymligt, med gott om plats för sängmöblemang. Längs med ena väggen står 5 garderober, vilket gör att det finns gott om plats för kläder och annan förvaring. Även sovrummet har utgång till den stora härliga balkongen.

Badrummet är även det rymligt och välutrustat, med såväl badkar som dusch och egen tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har fastslagit att det ska göras renovering av samtliga badrum i föreningen.

I lägenheten finns anslutning till ComHems kabelnät och bredband.
I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten, samt en gemensam tvättstuga.
Parkering för bil finns att hyra.

Hyran är på 3 327kr/månaden och då ingår värme, vatten och kabel-Tv. Hyran är för tillfället rabatterad till 2 895kr/månaden.

Lägenheten ligger på våningsplan 2 av 4 och det finns hiss.

Bra bussförbindelser i området.

PRIS: 1 290 000kr eller högstbjudande

Ring för mer information och tid för visning!

Ni når oss lättast på kvällar och helger på telefonnummer: 0737-232111 eller 0707-722540




Kontaktuppgifter
Insänd av: Camilla Persson
Telefon: 0737232111
Kontakt: Kontakta säljaren
Finns i: Lund